golfball logo2 Dubbeldekker Open Golftoernooi
mainfoto2019

Zaterdag 6 juni 2020

golfbaan zeewolde clubhouse

Het ‘Dubbeldekker Open 2020’
wordt gespeeld op Golfclub Zeewolde

Lions Club Crailo presenteert met trots haar vijfde golftoernooi, genaamd het ‘Dubbeldekker Open’ op zaterdag 6 juni 2020.
Dit gezellige golftoernooi wordt gespeeld op golfbaan Zeewolde ten behoeve van IMC Basis de Dubbeldekker.

In deze uitnodiging vindt u meer details voor deelname (PDF).

Deelname

Het Lions Crailo charity Golftoernooi; speelt u mee?

Lions Club Crailo presenteert met trots haar vijfde golftoernooi, genaamd het ‘Dubbeldekker Open 2020’ op zaterdag 06 juni 2020. Dit gezellige golftoernooi wordt gespeeld op golfbaan Zeewolde ten behoeve van IMC Basis de Dubbeldekker.

Geheel verzorgde golfdag t.b.v. IMC Basis de Dubbeldekker

De Dubbeldekker is een reguliere openbare basisschool in Hilversum. De school biedt samen met IMC een uniek programma ‘IMC Basis’ aan met aanvullend onderwijs voor leerlingen uit groep 7 en 8 met een sociaaleconomische achterstand.

IMC Weekendschool is in 1998 door psycholoog Heleen Terwijn voor dit doel opgericht. Zo kunnen kinderen kennismaken met interessante vakgebieden uit de wereld van cultuur en wetenschap. Het lesmateriaal omvat vakken als recht, filosofie, geneeskunde, journalistiek, wiskunde, ondernemen, sterrenkunde en beeldende kunst.

Lions Club Crailo zorgt voor de financiering van dit project alsmede de begeleiding op school terwijl leden ook zelf les geven. De financiering komt uit de opbrengst van een aantal activiteiten, zoals dit ‘Dubbeldekker Open’ golfevenement en het Papageno Zomerconcert.

Tijdens het toernooi zal de inwendige mens versterkt worden middels exclusieve baancatering en ook na het toernooi zorgen wij voor een gezellige borrel en diner.

Dus: Reserveer zaterdag 06 juni 2020 in uw agenda, meld u aan, speel, eet en drink mee en vergeet vooral niet om mee te bieden op een aantal spectaculaire veilingkavels.
Het belooft een topdag te worden, niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de kinderen van De Dubbeldekker.

 

Deelname

Lions Club Crailo biedt u de mogelijkheid om als deelnemer en/of sponsor aan deze dag deel te nemen en daarmee dit unieke educatieve project te ondersteunen.

Deelname per persoon

Geheel verzorgde dag inclusief lunch, diner, drankjes en natuurlijk 18 holes golf.
Tarief: € 175,-

Uw eigen (company) flight

Uw eigen flight met 4 deelnemers. (U betaalt dan EUR 162,50 per speler)
Tarief € 650,-

Wedstrijdvorm

De wedstrijdvorm is individueel stableford over 18 holes. Er zal gespeeld worden met een handicap verrekening en er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor o.a. de winnaar, het beste team, de neary en de longest drive.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MELD U GELIJK AAN VIA E-MAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OFYR 500OFYR LOGO

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.
Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. http://ofyr.nl 

logo Jaguar Jacob Schaap small

Autobedrijven Jacob Schaap B.V. heet alle deelnemers als sponsor hartelijk welkom.
Trotse dealer van Jaguar, Land Rover, Volvo, Toyota, en Suzuki met vestigingen in Lelystad, Dronten, Emmeloord en Heerenveen. Sinds 2003 zijn wij de trotse dealer van dit Engelse herritage merk. Bij het aanrijden van ons pand kunt u de unieke Land Rover uitstraling niet missen. En binnen staat ons enthousiaste en betrokken team voor u klaar! Voor meer informatie:
Artemisweg 17, Lelystad
Tel: 0320 411711
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
http://www.jacobschaap.nl/

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen  Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service: https://www.okhuysen.nl/

dubbeldekker groep8 bestuur

Locatie

Golfclub Zeewolde
Golflaan 1, 3896LL  Zeewolde

Organisatie

Lions Club Crailo
www.lionscrailo.nl

Contact informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telnr. 06-21 84 23 57

  • golfclub zeewolde logo
  • logos Jaguar LandRover medium


  • mijnpost logo w
  • OFYR LOGOtr