Lionsgolf logo LCC Charity Golf

Het Lions Crailo charity Golftoernooi; speelt u mee?

Lions Club Crailo presenteert met trots haar vijfde golftoernooi, genaamd het ‘LCC Charity Golf 2022’ op maandag 3 oktober 2022. Dit gezellige golftoernooi wordt gespeeld op golfbaan Zeewolde ten behoeve van IMC Basis de Dubbeldekker.

Geheel verzorgde golfdag t.b.v. IMC Basis de Dubbeldekker

De Dubbeldekker is een reguliere openbare basisschool in Hilversum. De school biedt samen met IMC een uniek programma ‘IMC Basis’ aan met aanvullend onderwijs voor leerlingen uit groep 7 en 8 met een sociaaleconomische achterstand.

IMC Weekendschool is in 1998 door psycholoog Heleen Terwijn voor dit doel opgericht. Zo kunnen kinderen kennismaken met interessante vakgebieden uit de wereld van cultuur en wetenschap. Het lesmateriaal omvat vakken als recht, filosofie, geneeskunde, journalistiek, wiskunde, ondernemen, sterrenkunde en beeldende kunst.

Lions Club Crailo zorgt voor de financiering van dit project alsmede de begeleiding op school terwijl leden ook zelf les geven. De financiering komt uit de opbrengst van een aantal activiteiten, zoals dit ‘Dubbeldekker Open’ golfevenement en het Papageno Zomerconcert.

Tijdens het toernooi zal de inwendige mens versterkt worden middels exclusieve baancatering en ook na het toernooi zorgen wij voor een gezellige borrel en diner.

Dus: Reserveer maandag 3 oktober 2022 in uw agenda, meld u aan, speel, eet en drink mee en vergeet vooral niet om mee te bieden op een aantal spectaculaire veilingkavels.
Het belooft een topdag te worden, niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de kinderen van De Dubbeldekker.

 

Deelname

Lions Club Crailo biedt u de mogelijkheid om als deelnemer en/of sponsor aan deze dag deel te nemen en daarmee dit unieke educatieve project te ondersteunen.

Deelname per persoon

Geheel verzorgde dag inclusief lunch, diner, drankjes en natuurlijk 18 holes golf.
Tarief: € 175,-

Uw eigen (company) flight

Uw eigen flight met 4 deelnemers. 
Tarief € 650,-

Wedstrijdvorm

De wedstrijdvorm is individueel stableford over 18 holes. Er zal gespeeld worden met een handicap verrekening en er zijn prijzen beschikbaar gesteld voor o.a. de winnaar, het beste team, de neary en de longest drive.

aanmelden

 

Hole9 1000

Locatie

Golfclub Zeewolde
Golflaan 1, 3896LL  Zeewolde

Organisatie

Lions Club Crailo
www.lionscrailo.nl

Contact informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telnr. 06 21 84 23 57

  • 200fahrenheit
  • golfclub zeewolde logo
  • The Bastard BBQ
  • mijnpost logo w