Lionsgolf logo LCC Charity Golf
Lionsgolf Sponsor Jacob Schaap Lelystad

Sponsoring direct

Er zijn tal van mogelijkheden om ons evenement een warm hart toe te dragen, bijvoorbeeld door het sponsoren van een hole (of alle holes), een longest drive of het beschikbaar stellen van één van de prijzen voor de wedstrijd.

Concreet:
·       Holesponsor tarief 18 holes: € 1.000,-
·       Holesponsor tarief 1 hole: € 100,-      
·       Longest drive of Nearest to the hole (Neary) tarief: € 200,-

 

Inbrengen van een Veilingkavel

VeilingkavelsDoor het inbrengen van een veilingkavel draagt u, middels de opbrengst hiervan, direct bij aan het extra lesmateriaal dat De Dubbeldekker aan haar leerlingen van groep 7 en 8 kan aanbieden.

Lions Club Crailo tracht een zo groot mogelijk assortiment van unieke veilingkavels bij elkaar te brengen, variërend van een rondvlucht boven uw woonplaats, (golf)reizen, het gebruik van evenementlocaties, kunstobjecten en nog veel meer…..

Bent u in het bezit van een interessante kavel die u beschikbaar wilt stellen of wilt u als sponsor optreden, neemt u dan contact op met Lions Club Crailo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Lions lid Erwin Blok op 06-21842357.

Het maakt niet uit in welke hoedanigheid u deze dag ondersteunt; u krijgt hoe dan ook een vermelding (met uw bedrijfsnaam of -logo) in het veilingkavelboekje!
200fahrenheit The Bastard LOGOThe Bastard

200° Fahrenheit is de fabrikant van een aantal groeiende BBQ merken, zoals The Bastard, Grizzly Grills en Grill Guru en exclusieve verdeler van Traeger Grills, Smokey Goodness, DeliVita en Grate Goods. Daarnaast distribueren wij veel andere BBQ gerelateerde producten, zoals rookhout, houtskool en BBQ sauzen. In onze eigen "experience center" geven wij wekelijks workshops en masterclasses aan iedereen die meer wil leren over hoogwaardige BBQ. www.200fahrenheit.nl

logo The Bastard barbecue small

The Bastard BBQ
Outdoor cooking
www.bastard.nl

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen  Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service: https://www.okhuysen.nl/

Locatie

Golfclub Zeewolde
Golflaan 1, 3896LL  Zeewolde

Organisatie

Lions Club Crailo
www.lionscrailo.nl

Contact informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telnr. 06 21 84 23 57

  • 200fahrenheit
  • golfclub zeewolde logo
  • The Bastard BBQ
  • mijnpost logo w