golfball logo2 Dubbeldekker Open Golftoernooi
SponsorJacobSchaapLelystad

Sponsoring direct

Er zijn tal van mogelijkheden om ons evenement een warm hart toe te dragen, bijvoorbeeld door het sponsoren van een hole (of alle holes), een longest drive of het beschikbaar stellen van één van de prijzen voor de wedstrijd.

Concreet:
·       Holesponsor tarief 18 holes: € 1.000,-
·       Holesponsor tarief 1 hole: € 100,-      
·       Longest drive of Nearest to the hole (Neary) tarief: € 200,-

 

Inbrengen van een Veilingkavel

VeilingkavelsDoor het inbrengen van een veilingkavel draagt u, middels de opbrengst hiervan, direct bij aan het extra lesmateriaal dat De Dubbeldekker aan haar leerlingen van groep 7 en 8 kan aanbieden.

Lions Club Crailo tracht een zo groot mogelijk assortiment van unieke veilingkavels bij elkaar te brengen, variërend van een rondvlucht boven uw woonplaats, (golf)reizen, het gebruik van evenementlocaties, kunstobjecten en nog veel meer…..

Bent u in het bezit van een interessante kavel die u beschikbaar wilt stellen of wilt u als sponsor optreden, neemt u dan contact op met Lions Club Crailo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met Lions lid Erwin Blok op 06-21842357.

Het maakt niet uit in welke hoedanigheid u deze dag ondersteunt; u krijgt hoe dan ook een vermelding (met uw bedrijfsnaam of -logo) in het veilingkavelboekje!
OFYR 500OFYR LOGO

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.
Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken. http://ofyr.nl 

logo Jaguar Jacob Schaap small

Autobedrijven Jacob Schaap B.V. heet alle deelnemers als sponsor hartelijk welkom.
Trotse dealer van Jaguar, Land Rover, Volvo, Toyota, en Suzuki met vestigingen in Lelystad, Dronten, Emmeloord en Heerenveen. Sinds 2003 zijn wij de trotse dealer van dit Engelse herritage merk. Bij het aanrijden van ons pand kunt u de unieke Land Rover uitstraling niet missen. En binnen staat ons enthousiaste en betrokken team voor u klaar! Voor meer informatie:
Artemisweg 17, Lelystad
Tel: 0320 411711
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
http://www.jacobschaap.nl/

Wijnkoperij Okhuysen

Wijnkoperij Okhuysen  Al 150 jaar staat Okhuysen garant voor prachtige kwaliteitswijnen. De door vader en zoon Kat zorgvuldig geselecteerde wijnen komen uit de hele wereld, van klassiek Frankrijk tot vernieuwend Nieuw-Zeeland. Bij de selectie wordt gelet op kwaliteit, duurzame productie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Okhuysen voorziet particuliere klanten en (top)restaurants in het hele land dan ook altijd van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en een vergaande service: https://www.okhuysen.nl/

Locatie

Golfclub Zeewolde
Golflaan 1, 3896LL  Zeewolde

Organisatie

Lions Club Crailo
www.lionscrailo.nl

Contact informatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telnr. 06-21 84 23 57

  • golfclub zeewolde logo
  • logos Jaguar LandRover medium


  • mijnpost logo w
  • OFYR LOGOtr